Yritysesittely

Tampereen Arvohuoneistot Oy LKV on vuonna 2001 perustettu laadukas kiinteistönvälitysliike Tampereella, toimialueena Tampere ympäristökuntineen. Välitämme asunto-osakkeita, kiinteistöjä, kesämökkejä, tontteja, toimitiloja sekä uudiskohteita. Harjoitamme myös asunto-osakkeiden sekä kiinteistöjen vuokravälitystoimintaa. Toimintaan kuuluu myös asuntojen ja kiinteistöjen arviointi, arviokirjojen laadinta sekä kauppakirjojen laatiminen.

Välittäjämme ovat koulutettuja, kokeneita sekä tehokkaita kiinteistönvälityksen ammattilaisia. Nykyaikainen ja yksilöllinen palvelu sekä laaja näkyvyys mahdollistaa korkean asiakastyytyväisyyden ja onnistuneet asuntokaupat. Koti kuin koti, me löydämme sen myymiseen oikean ratkaisun. Tampereen Arvohuoneistot Oy LKV on Suomen Kiinteistönvälittäjäliiton (SKVL) jäsenyritys ja noudattaa hyvää välitystapaa.  

Meille jokaisen koti on arvokas!

 

Tilaa arviokäynnille tästä

 

 

Tampereen Arvohuoneistot Oy, kiinteistönvälitys, asunnon myynti

Tampereen Arvohuoneistot Oy
Näsilinnankatu 18, 33210 Tampere
Puh. (03) 222 7345
Y-tunnus: 1717689-7
» Tietosuoja- ja rekisteriseloste

  Tampereen Arvohuoneistot Facebookissa

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)