Harkitsetko asunnon myyntiä?

Myymässä

Hoidamme asuntojen, kiinteistöjen, tonttien ja toimitilojen myynnin ammattitaidolla ja laadukkaalla yksilöllisellä palvelulla. Tarjoamme kohteiden myyntiin kattavan paketin sisältäen muun muassa asunnon hinnan määrittelyn, valokuvauksen, markkinoinnin eri kanavissa, esittelyt ja kaupanteon.

Asunnon hinta-arvio

Kun tilaat meiltä hinta-arvion asunnostasi tai muusta kohteesta, tulemme vierailulle myytävään kohteeseen sovittuna ajankohtana. Käynnillä annamme hinta-arvion kodistasi sen ominaisuuksien ja markkkinatilanteen perusteella sekä kerromme palveluistamme ja laadimme myyntisuunnitelman toiveidesi mukaan. Samalla saat välityspalkkiotarjouksen. Tapaaminen on sinulle maksuton eikä se velvoita sinua sopimukseen kanssamme.

Suunnitellaan yhdessä kotisi myyntiin sopiva ratkaisu!

Välityspalveluumme sisältyy

Asunnon hinnan määrittely

Selonotto myytävästä kohteesta ja asiakirjojen hankinta

Ammattivalokuvaus

Markkinoinnin suunnittelun ja toteutus

Internetmarkkinointi: Etuovi.com, Oikotie.fi, Arvohuoneistot.fi, Facebook.com

Esitteiden laatiminen

Lehtimarkkinointi: Aamulehti

Näyteikkunamainonta asuntomyymälässä

Markkinointimateriaalin laatiminen

Esittelyt

Aktiivinen yhteydenpito toimeksiantajaan

Tarjousten vastaanottaminen

Tarjousneuvottelut ja kaupan sopiminen

Ostajan lainajärjestelyt

Kauppakirjojen laadinta

Kaupantekotilaisuuden järjestäminen ja hoitaminen

Kauppaan liittyvät ilmoitukset verottajalle ja taloyhtiölle

Tampereen Arvohuoneistot Oy:n Tarjouskauppa

 1. Toimeksiantosopimusta tehtäessä arvioimme asunnon todennäköisen toteutuvan kauppahinnan ja sovimme tavoiteltavan kauppahinnan. Tämän jälkeen asetamme yhdessä lähtöhinnan, joka näkyy asuntoa markkinoitaessa. Ostajat voivat tehdä tarjouksia velattomasta lähtöhinnasta ylöspäin.
 2. Kaikki kiinnostuneet ostajaehdokkaat voivat ilmoittautua kyseisen myynnissä olevan Tarjouskauppa-asunnon seuraajiksi. Tällöin heille lähetetään tieto sähköpostiin aina, kun kyseisestä asunnosta on tehty uusi tarjous. Ostaja voi halutessaan seurata samanaikaisesti useampaa Tarjouskaupalla myytävää asuntoa.
 3. Kun kiinnostunut ostaja haluaa tehdä Tarjouskauppa-asunnosta tarjouksen, tehdään se aina välittäjämme johdolla kirjallisesti. Tarjoukset ovat aina voimassa vähintään 48 tuntia. Näin muut kiinnostuneet ostajat ehtivät halutessaan tekemään omia tarjouksiaan.
 4. Välittäjämme esittelee tehdyn tarjouksen viipymättä myyjälle.
 5. Tarjouskauppa-asunnon lähtöhinta ja viimeisin tarjous on nähtävillä kotisivuillamme. Aikaisemmin tarjouksen tehneet sekä kohteen seuraajat saavat tiedon aina, kun kohteeseen tulee uusi tarjous. Tällä avoimella tavalla asiakkaamme näkevät lähes reaaliajassa onko asunnosta tehty tarjouksia ja minkä suuruisia ne ovat.
 6. Saadessaan tarjouksen myyjä voi joko hylätä tai hyväksyä sen. Myyjä voi hyväksyä tarjouksen vasta kun se on ollut voimassa vähintään 44 tuntia. Tarjouskaupassa ei voi tehdä vastatarjousta.
 7. Kun myyjä on päättänyt hyväksyä tarjouksen, asunnon myynti päättyy. Asunnon myyntiä seuranneet ja tarjouksia aikaisemmin tehneet saavat tiedon hyväksytystä tarjouksesta.

Myyjän edut

 1. Enemmän ostajaehdokkaita. Alhainen lähtöhinta ja tarjousten julkisuus houkuttelevat useampia asiakkaita
 2. Enemmän tarjouksia. Avoimuus poistaa epäluuloja. Useampi ostaja uskaltautuu jättämään tarjouksensa tai korottamaan vanhaa
 3. Enää ei tarvitse arvuutella, olisiko asunnosta saanut sittenkin enemmän. Ja loppujen lopuksi myyjä päättää aina itse, myykö asunnon.

Ostajan edut

 1. Kiinnostava kohde ei mene sivu suun. Yhtäkään asuntoa ei myydä huomaamatta. Aina vähintään 44 tuntia aikaa tutustua asuntoon ja tehdä oma tarjous.
 2. Todenmukainen näkemys hintatasosta. Tarjouskauppa kohteiden kaikki tarjoukset ovat avoimesti näkyvillä Tampereen Arvohuoneistot Oy:n verkkosivuilla. Halukkaat saavat myös sähköpostiinsa automaattisen viestin uusista tarjouksista.
 3. Oikea markkinahinta. Arvailu siitä, tuliko tarjottua liikaa vai liian vähän on tarpeetonta, koska ostaja tietää tarkalleen paljonko muut ovat tarjonneet.