Kerrostalo,  71,0 m2

3h, k, kph/wc, lasitettu parveke

269 000,00 €

map Hallituskatu 23, 33200 Tampere

my_location Katso sijainti kartalla

Sovi esittely, kohdetta välittää:

Sovi esittely, kohdetta välittää:

Hallituskatu 23, Tampere, Kaakinmaa

Löydä uusi kotisi Tampereen sydämestä, Kaakinmaan alueelta. Tämä valoisa ja viihtyisä kolmio sijaitsee As Oy Koulutanhuan neljännessä kerroksessa, tarjoten 71 neliömetriä asumismukavuutta ja kaupunkielämän helppoutta.

Asunto on juuri sinulle, joka arvostat valoisuutta ja toimivaa pohjaratkaisua. Olohuoneen ja makuuhuoneiden lattiat ovat parkettia, ja seinät saaneet raikkaan ilmeen vuoden 2024 tapetoinnilla. Tilavassa keittiössä on kaikki tarvittavat varusteet arjen ruoanlaittoon. Laatoitettu pesuhuone on siistissä kunnossa. Lasitettu parveke tuo lisätilaa oleskeluun ja mahdollistaa kaupunkinäkymien ihailun ympäri vuoden.

As Oy Koulutanhua vuonna 1959 valmistunut omatonttinen taloyhtiö. Lämmitysmuotona on kaukolämpö.

Sijainti Hallituskadulla tarkoittaa, että kaikki keskustan palvelut ovat kävelyetäisyydellä. Olipa kyseessä ostosreissu, ravintolailta tai kulttuuritapahtumat, kaikki on lähellä. Lisäksi alueelta löytyvät erinomaiset liikenneyhteydet, jotka tekevät liikkumisesta sujuvaa niin omalla autolla kuin julkisillakin.

Tämä koti on ihanteellinen valinta sinulle, joka haluat yhdistää kaupunkielämän mukavuudet ja kodikkaan asumisen. Kutsuva, valoisa ja sijainniltaan erinomainen – tässä on mahdollisuutesi tarttua unelmiesi kotiin Tampereen ytimessä.

Myynti ja lisätiedot:

Toni Kaitasuo LKV
040-5279104
toni.kaitasuo@arvohuoneistot.fi
www.arvohuoneistot.fi

Kuvat

Perustiedot

Kohdenumero80352487
Osakkeet4904-5832
SijaintiTampere, Kaakinmaa
Hallituskatu 23
TyyppiKerrostalo
Huoneistoselitelmä3h, k, kph/wc, lasitettu parveke
Huoneiden lukumäärä3
ParvekeLasitettu
Asuinpinta-ala71,0 m2
Muut tilat0,0 m2
Lisätietoja pinta-alastaEi tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Pinta-alan perusteYhtiöjärjestyksen mukainen ja isännöitsijäntodistuksen mukainen
Pinta-ala tarkistusmitattuEi
Kerros4 / 6
Rakennusvuosi1959
Käyttöönottovuosi1959

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta269 000,00 €
Myyntihinta260 138,99 €
Velkaosuus8 861,01 €
Rahoitusvastike97,08 € / kk
Hoitovastike232,25 € / kk
Yhtiövastike329,33 € / kk
Vesimaksu25 € / hlö / kk

Tilat ja materiaalit

Tilojen kuvausEteisen lattia muovimattoa.
KeittiöJääkaappi/pakastin, sähköliesi, kaapistot. Keittiön lattia muovimattoa.
OlohuoneOlohuoneen lattia parkettia ja seinät pääosin tapettia. Seinät tapetoitu vuonna 2024.
MakuuhuoneYhden makuuhuoneen lattia parkettia ja seinät pääosin tapettia. Seinät tapetoitu vuonna 2024. Yhden makuuhuoneen lattia muovimattoa ja seinät pääosin tapettia. Seinät tapetoitu vuonna 2024.
KylpyhuonePesuhuoneessa suihku, wc-istuin, pesukoneliitäntä, pyykinpesukone kuuluu kauppaan. Lattia ja seinät laatoitettu.

Lisätiedot

Hissi1
LämmitysjärjestelmäKaukolämpö
Taloyhtiön nimiAs Oy Koulutanhua
Tontin omistusOma
Tontin pinta-ala2 713,0 m2
Taloyhtiöön kuuluuPesutupa, ulkoiluvälinevarasto ja väestönsuoja
Taloyhtiössä saunaOn
Huoneistot taloyhtiössä88 kpl
RakennusmateriaaliBetoni ja tiili
Tehdyt korjaukset ja remontit2022 Huoneistojen 25, 42 ja 51 remontoiminnen. 2022 Molok syväkeräysjärjestelmä. 2022 Energiatehokkuushanke, Ikkunaremontti, pilp. 2020 Koodilukot rappujen ulko-oviin. 2019 Pesu- ja kuivaushuoneen lukituksen uudistaminen. 2015 Kaukolämpövaihtimien uusinta. 2011 Julkisivumaalaus ja parvekekunnostus: - Asuntoparvekkeiden kunnostus sisältäen betonipintojen korjaukset, uudet kaiteet, parvekelasitukset ja vedenpoistoputket sekä parvekkeiden ikkunoiden, ovien ja taustaseinien huoltomaalauksen. - Tuuletusparvekkeiden uudet kaiteet sekä tuuletusparvekkeiden ikkunoiden, ovien ja taustaseinien huoltomaalaus. - Muut julkisivukunnostukset sisältäen rappauspintojen maalauksen, asuntojen ikkunoiden huoltomaalauksen ja uudet ikkunavesipellit sekä liiketilojen uudet ikkunat ja ovet. 2010 Lukot ja avaimet. 2009-2010 Ulko-ovet. 2006-2007 LVIS-saneeraus: mm. käyttövesi- ja viemäriputkistot, sähkökeskukset ja sähkönousujohdot sekä lämmityspuolen venttiilit uusittu. 2004 Tiilikatot. 1998 Tuuletusparvekkeet.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontitKunnossapitotarve yhtiökokousta seuraavien viiden vuoden aikana: -Piha: Pihan päivittäminen. -Yleiset tilat: Lukitus, valojen automatisointi. -Vesi- ja viemärijärjestelmä: Vesimittarit. -Ilmanvaihto: Ilmastointikanavien vuototutkimus. -Hissit: Kuntoarvio. -Muut: Kuntoarvio ja PTS-suunnitelma 2023.
KattoTyyppi: Harjakatto
Kate: Tiili
EnergiatodistusKyllä
EnergialuokkaD2018
AutopaikkaOsaketiloina autotallit 3kpl.
KaavoitusAsemakaava
Lisätietoja kaavoituksestaTampereen kaupunki
Muuta tärkeää tietoaIsännöitsijäntodistuksen mukaan yhtiön hallinnassa asuntoja 9kpl, liiketiloja 4kpl, toimistoja 2kpl. Yhtiön laajakaista Elisa 100M (Eth). Kaapeli-tv. Hallituksella valtuus kerätä tai jättää keräämättä enimmillään 3kk ylimääräinen hoito- ja/tai pääomavastike ennen seuraavaa varsinaista yhtiökokousta. Yhtiöjärjestys 7 § korjauskustannukset: Osakkeenomistaja on velvollinen itse kustantamaan huoneiston sisäiset maalaus-, puhdistus- ja muut korjaustyöt. Muista korjaus- ym. töistä vastaa taloyhtiö. Taloyhtiöön on haettu kevätyhtiökokouksen 23.4.2018 päätöksellä tupakkalain 549/2016 79§ mukaista tupakointikieltoa koskemaan kaikkien asuinhuoneistojen hallinnassa olevia parvekkeita. Tampereen kaupungin Ympäristöterveys on käsitellyt taloyhtiön hakemuksen kokouksessaan 13.12.2018 ja määränneet tupakointikiellon koskemaan taloyhtiön kaikkien asuinhuoneistojen parvekkeita. Muutoin taloyhtiö on itse kieltänyt tupakoinnin ym. yhtiökokouksen päätöksellä koskemaan yhtiön tuuletusparvekkeita sekä koko yhtiön piha-aluetta.
Viat ja vahingotVesivahinko: ei
Kosteusvahinko: ei
Home-/mikrobi- tai muita sisäilmaongelmia: ei
Muita erityisiä ongelmia: ei
IsännöitsijäOiva Isännöinti Tampere Oy
KiinteistönhoitoKiinteistön hoidosta vastaa Huoltoyhtiö

Palvelut ja liikenneyhteydet

PalvelutKeskustan kattavat palvelut.
infoTäydelliset kohdetiedot saat tilaamalla myyntiesitteen, ota yhteyttä välittäjään.

Sovi esittely, kohdetta välittää: